ΓΥΑΛΙΝΟ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ

Γυάλινο στέγαστρο στο κτίριο των διοικητικών υπηρεσιών του Ιονίου Πανεπιστημίου, με υπογραφή Corfu Glass Misfout

ΓΥΑΛΙΝΗ ΣΚΑΛΑ

Σχεδιασμός και τοποθέτηση γυάλινης σκάλας σε ιδιωτική κατοικία. Για χάρη της συνδυάσαμε τα πιο σύγχρονα υλικά, μέταλλο και γυαλί και πετύχαμε το αρτιότερο αποτέλεσμα. Απαράμιλλη αισθητική, αρχιτεκτονική υπεροχή.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΑ ΓΟΥΒΙΑ

Η CORFU GLASS Misfout ανέλαβε τη μελέτη, τον σχεδιασμό και την κατασκευή απαιτητικών γυάλινων εφαρμογών σε ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή Γουβιά Κέρκυρας.

  • Ανασυρόμενα συστήματα (καρμανιόλες)
  • Γυάλινα στηθαία μπαλκονιών
  • Γυάλινες σκάλες
  • Σκάλες αλουμινίου

Το έργο απαιτούσε να ακολουθήσουμε τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις που υπαγορεύουν το μινιμαλιστικό σχεδιασμό των μοντέρνων ξενοδοχειακών κατασκευών με χρήση υαλοπινάκων και αλουμινίου, καλύπτοντας τις αισθητικές αλλά και τις λειτουργικές απαιτήσεις του χώρου με βασικό γνώμονα την ασφάλεια και την υψηλή ποιότητα.
Στην CORFU GLASS Misfout παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τις γυάλινες κατασκευές όλων χώρων.

ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΑ (ΓΥΑΛΙΝΗ ΟΨΗ) ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΤΗΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΥΠΑΤΑΔΕΣ.

Η CORFU GLASS Misfout μελέτησε, κατασκεύασε και τοποθέτησε σύγχρονα υαλοπετάσματα στην όψη βιομηχανικού κτηρίου, με αποτέλεσμα την πλήρη αισθητική και λειτουργική μεταμόρφωση του.
Τα συστήματα υαλοπετασμάτων επιτρέπουν την άμεση επαφή με το φυσικό περιβάλλον και εξασφαλίζουν ιδανικό φωτισμό στον εσωτερικό χώρο του κτηρίου, ασφάλεια, αντοχή στο χρόνο, άριστη λειτουργικότητα και άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ

H CORFU GLASS Misfout μελέτησε και κατασκεύασε για ξενοδοχειακή μονάδα στη νότια Κέρκυρα 2 γυάλινες σκάλες, μία διάφανη και μία ματ. Οι γυάλινες σκάλες αποτελούν μια ασφαλή επιλογή με ταυτόχρονα υψηλή αισθητική για κάθε χώρο, είτε κατοικία είτε επαγγελματικό. Οι σκάλες κατασκευάζονται από υαλοπίνακες ασφαλείας με ανοξείδωτα στηρίγματα. Στο ίδιο έργο δημιουργήσαμε και τα γυάλινα στηθαία στα μπαλκόνια του ξενοδοχείου, τις γυάλινες φυσαρμόνικες στο εστιατόριο καθώς και μια γυάλινη κατασκευή σε εξωτερική ντουζιέρα.
Είμαστε πάντα έτοιμοι να δημιουργήσουμε μαζί σας γυάλινες κατασκευές πέρα από τα όρια!

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΓΥΑΛΙΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΕ VILA ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ.

Η CORFU GLASS ανέλαβε εξ ’ολοκλήρου τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση γυάλινης ανοιγόμενης οροφής σε vila στη Βόρεια Κέρκυρα. Αυτή η εξαιρετικά ανθεκτική κατασκευή μπορεί, με το πάτημα ενός κουμπιού, να προσφέρει όλα τα οφέλη του υπαίθριου χώρου διατηρώντας το φυσικό φωτισμό στο χώρο και αποδεσμεύοντας τη θέα από σταθερά, αδιαφανή εμπόδια. Χάρη στον πρωτοποριακό σχεδιασμό της παραμένει απόλυτα στεγανή, ακόμα και σε συνθήκες δυνατής βροχής με άνεμο ενώ το καλοκαίρι προστατεύεται από τη θερμότητα του ζεστού εξωτερικού περιβάλλοντος. Οι γυάλινες θερμομονωτικές φυσαρμόνικες αποτελούνται από ενεργειακά τζάμια υψηλής ποιότητας.
Κατασκευάζουμε μαζί ό,τι ακριβώς έχετε στο μυαλό σας!