Συστήματα Αλουμινίου

Συστήματα Αλουμινίου

Λειτουργικότητα + Αισθητική

Συστήματα Αλουμινίων Υψηλών Απαιτήσεων!

Από την Corfu Glass Misfout και την Aluminco

Η Corfu GLASS Misfout σήμερα, αξιοποιώντας πάνω από δύο δεκαετίες εμπειρίας στο χώρο των γυάλινων κατασκευών και με σκοπό την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της για κάθετες ολοκληρωμένες λύσεις στην εξοικονόμηση ενέργειας και τις αρχιτεκτονικές εφαρμογές επεκτείνει τις υπηρεσίες της και στα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου με μια ισχυρή συνεργασία υψηλού επιπέδου με την ALUMINCO. Η ALUMINCO βρίσκεται ανάμεσα στις ηγετικές ελληνικές βιομηχανίες αλουμινίου και στις πλέον σεβαστές και αναγνωρίσιμες παγκοσμίως. Αποστολή της ALUMINCO είναι να προσφέρει στην παγκόσμια αγορά, κορυφαία, καινοτομικά, πιστοποιημένα συστήματα αλουμινίου, που ικανοποιούν και προάγουν την καθημερινή ζωή, ορίζοντας ένα περιβάλλον ασφάλειας και άνεσης.
 
Αποστολής της CORFU GLASS Misfout είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες και σύγχρονες αρχιτεκτονικές και κατασκευαστικές λύσεις συνδυάζοντας την υψηλή τεχνογνωσία της Corfu Glass για το γυαλί και την αναγνωρισμένη καινοτομία της ALUMINCO στο αλουμίνιο.
 
Μια συνεργασία που θα αλλάξει την κατασκευαστική υπεροχή καθώς εξυπηρετεί μια ολοκληρωμένη λύση στις σύγχρονες κατασκευαστικές ανάγκες .