Δημιουργούμε με γνώμονα την βελτίωση του χώρου σας και την διατήρηση του υψηλού design !

 

Προτεραιότητα μας η άψογη ποιότητα σε συνδυασμό πάντα με το απαράμιλλο design. Επενδύουμε στα κουφώματα αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών, με ενσωματωμένες τις πλέον προηγμένες τεχνολογίες όσον αφορά την ασφάλεια, την ενεργειακή απόδοση και την στεγάνωση πάντα σε συνάρτηση με την εξαίρετη αισθητική και το απαράμιλλο αρχιτεκτονικό ύφος.

Απολαύστε τον καθαρό αέρα με άνεση και προστασία !

 

Κατά την διάρκεια του χειμώνα φροντίστε τις ημέρες που έχει ηλιοφάνεια να τις απολαύσετε στον κήπο με άνεση και προστασία. Πέργκολες με κορυφαία χαρακτηριστικά και εντυπωσιακό design παντός καιρού προστασία, με ενισχυμένη αντοχή σε ήλιο, βροχή, αέρα και χιόνι.

 

Πτυσσόμενες – ανοιγόμενες ή περσίδες αλουμινίου με ρυθμιζόμενη κίνηση και ανάκληση παρέχουν ελεγχόμενη σκίαση και αερισμό στο χώρο σας. Ποιότητα κατασκευής, στιβαρότητα, και ασφάλεια.

Τα προϊόντα μας ενσωματώνουν ιδιαίτερα στοιχεία σχεδίασης και τοποθέτησης, καθώς και συγκεκριμένες ιδιότητες επιλεγμένων υλικών ώστε να μας προσφέρουν πάντα αξιοπιστία, λειτουργικότητα και υψηλή αισθητική.

Τα έργα μας έχουν… και του πουλιού το γάλα!

Άλλο ένα έργο ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχια για νέο (ύπερ) μάρκετ από την ΑΒ Βασιλόπουλος στα Τρία Γεφύρια! Μελετήσαμε, κατασκευάσαμε και τοποθετήσαμε το εντυπωσιακό γυάλινο στέγαστρο στην είσοδο της ΑΒ βασιλοπουλος καθώς και όλα τα  υαλοπετάσματα – γυάλινες προσόψεις με υαλοπίνακες ασφαλείας!

Bottero Victralux, Νέο Τροχιστικό Μηχάνημα Υψηλών Απαιτήσεων.

Το γυαλί είναι το υλικό που χαρακτηρίζει την αρχιτεκτονική του 21ου αιώνα και δεσπόζει σε κάθε σύγχρονο οικοδόμημα. Γι’αυτό το λόγο απαιτεί κανóνες ασφαλείας και προστασίας και η CORFU GLASS Misfout επενδυει σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογία κοπής και επεξεργασίας γυαλιού. ο τροχιστικό μηχάνημα Bottero Victralux δινει την δυνατότητα να τροχίζουμε γυαλιά πάχους έως 30mm και απεριοριστου μεγεθους για την επίτευξη κάθε είδους κατασκευής με ασφάλεια.

Επενδύουμε. Εξελισσόμαστε. Εκπαιδευόμαστε.

Η CORFU GLASS Misfout απέκτησε τον πρώτο στην Ελλάδα πάγκο αυτόματης κοπής υαλοπινάκων ασφαλείας τρίπλεξ και αντιβανδαλιστικών «Bottero Laminated Cut». Διαθέτει αυτοματοποιημένο σύστημα επεξεργασίας της νέας γενιάς Ενεργειακών – Τρίπλεξ Υαλοπινάκων και εξασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα κοπής ακόμα και στην περίπτωση 12+12 mm φύλλα γυαλιού (μεγάλα φύλλα).

Η επένδυση της εταιρείας σε μηχανήματα υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας μας επιτρέπει να εξελισσόμαστε με τις σύγχρονες κατασκευαστικές και καταναλωτικές απαιτήσεις και δεν επαναπαυόμαστε σε παλιές τεχνολογίες. Μαζί κατασκευάζουμε ακριβώς ό,τι έχετε στο μυαλό σας.

Το έργο στο νέο Angsana Corfu!

Αυτό το καλοκαίρι ολοκληρώσαμε ένα από τα μεγαλύτερα έργα και μια σημαντική επένδυση για το νησί μας. Το πρώην San Stefano γίνεται το νέο 5άστερο Angsana Corfu (Opening Q4 2019). Είμαστε περήφανοι που συμμετέχουμε στην αναβάθμιση των τουριστικών υποδομών στο νησί μας και επενδύουμε σε ένα καλύτερο και ποιοτικό μέλλον.

Επενδύοντας στην έρευνα και την ανάπτυξη

Η Corfu Glass Misfout ταξιδεύει στην Ιταλία και ενώνει τις δυνάμεις τις με την #BotteroGlassTechnologies επενδύοντας στην έρευνα και την ανάπτυξη, αναζητώντας συνεχώς νέες λύσεις για τη βελτίωση της απόδοσης, της καινοτομίας και της χρηστικότητας των προϊόντων & υπηρεσιών της. Διευρύνουμε συνεχώς την τεχνογνωσία και την τεχνολογία μας-  – με όραμα να γίνουμε το σημείο αναφοράς στον τομέα του γυαλιού ? για τους πελάτες μας.

Έχουμε καινοτομήσει στον τομέα της μελέτης και επεξεργασίας του γυαλιού με τεχνολογία αιχμής από το 1980 και συνεχίζουμε αυτό το ταξίδι με οδηγό τις ανάγκες σας.

Γιατί να επιλέξω κουφώματα αλουμινίου και όχι PVC;

Το αλουμίνιο λόγω της συμπεριφοράς του αλλά και των τεχνικών ιδιοτήτων του, είναι το ιδανικό υλικό για τις κλιματολογικές συνθήκες της Ελλάδας.Στην Ελλάδα έχουμε μεγάλες διακυμάνσεις θερμοκρασίας μέσα στο χρόνο. Δυνατό ήλιο, υψηλές θερμοκρασίες το καλοκαίρι και κρύο το χειμώνα με χαμηλές θερμοκρασίες. Τα κουφώματα πρέπει να αντέχουν και να μας προστατεύουν από τις εξωτερικές συνθήκες όλο το χρόνο το ίδιο καλά.Τα συνθετικά – πλαστικά κουφώματα (PVC) έχουν σχεδιαστεί και χρησιμοποιούνται σε χώρες της Β. Ευρώπης όπως η Γερμανία, το Βέλγιο , το Λουξεμβούργο και τις Σκανδιναβικές χώρες και δεν έχουν σχεδιαστεί για τις κλιματολογικές συνθήκες της Ελλάδος.

Τα κουφώματα αλουμινίου δεν αλλοιώνονται με τον χρόνο
Σύμφωνα με εμπεριστατωμένες μελέτες που έχουν γίνει αντέχουν στο χρόνο και τη χρήση περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο υλικό.

Έχουν ανάγκη ελάχιστης συντήρησης
Με ένα απλό καθάρισμα τα κουφώματα σας είναι πάντα σαν καινούργια.

Τα κουφώματα αλουμινίου έχουν απεριόριστες δυνατότητες κατασκευής σε οποιοδήποτε μέγεθος , τύπο και σχήμα καλύπτουν όλες τις επιλογές σας. Συρόμενα , επάλληλα, σταθερά, ανοιγόμενα, περιστρεφόμενα, πτυσσόμενα, για μεγάλα ανοίγματα κλπ.

Το αλουμίνιο μπορεί να βαφτεί σε ότι χρώμα θα επιλέξετε από μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και να παραμείνει αναλλοίωτο στο χρόνο.

Το αλουμίνιο είναι φυσικό υλικό
Είναι μη τοξικό
Είναι φιλικό προς το περιβάλλον και o 100% ανακυκλώσιμο
(Δεν είναι συνθετικό δεν είναι πλαστικό)

Είναι το γυαλί φιλικό προς το περιβάλλον;

Το γυαλί είναι ίσως το πιο φιλικό οικοδομικό προϊόν προς το περιβάλλον, ενώ από την επεξεργασία του δεν προκύπτουν απόβλητα. Με τις ολοκληρωμένες λύσεις ενεργειακών υαλοπινάκων υψηλών επιδόσεων και με συστήματα τεχνολογικώς προηγμένα, η CORFU GLASS Misfout συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος χρησιμοποιώντας ενεργειακούς υαλοπίνακες που θα βοηθούν στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Ενεργειακοί υαλοπίνακες: Τι είναι και τι προσφέρουν;

Σε ένα μέσο σπίτι το 35% της θερμικής απώλειας, το μεγαλύτερο δηλαδή ποσοστό συγκριτικά με τις αντίστοιχες απώλειες από το δάπεδο, τη σκεπή κλπ., οφείλεται στα παράθυρα. Είναι λοιπόν σαφές ότι η ελαχιστοποίηση των απωλειών θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα. Τα ενεργειακά τζάμια έρχονται να δώσουν τη λύση στο παραπάνω. Τι είναι όμως τα ενεργειακά τζάμια ή αλλιώς ενεργειακοί υαλοπίνακες;

Τα νέας γενιάς αυτά τζάμια, λόγω της επίστρωσης μικροσκοπικών οξειδίων στη μία πλευρά τους δεν επιτρέπουν τη μεταφορά θερμότητας από τον εσωτερικό χώρο του σπιτιού μας ή και αντίστροφα. Με αυτό τον τρόπο υπάρχει μία πρώτη μόνωση του σπιτιού, η οποία μειώνει κατακόρυφα τις απώλειες. Μέσω των ενεργειακών τζαμιών μπορεί να επιτευχθεί εξοικονόμηση έως και 50% στις δαπάνες μας που αφορούν ηλεκτρισμό και θέρμανση.

Στην CORFU GLASS η ποικιλία των υαλοπινάκων είναι μεγάλη και η επιλογή γίνεται με βάση τις απαιτήσεις του χώρου.

Σωστή συντήρηση των κουφωμάτων σας

1️⃣ Πες όχι στο λάστιχο καθαρισμού
Το λάστιχο καθαρισμού στέλνει μεγάλη ποσότητα νερού, με πίεση, πάνω στα κουφώματα. Γι αυτό το λόγο, μπορεί να δημιουργηθεί ζημιά στο κούφωμα.

2️⃣ Καθάρισε καλά τα κουφώματα αλουμινίου κάθε 3-5 μήνες.
Όταν καθαρίζεις συχνά τα κουφώματα, η βρωμιά δεν κολλάει πάνω και είναι λιγότερο πιθανό να καταστραφεί η όψη του ή να κολλήσει το παράθυρο στο μέλλον και να μην ανοίγει. Σε βιομηχανικές ή παραθαλάσσιες περιοχές, όπου η σκόνη και οι ρύποι είναι περισσότεροι, ο καθαρισμός θα πρέπει να γίνεται πιο συχνά.

3️⃣ Αντικατάστησε τα χαλασμένα κουφώματα.
Όταν έχουν διαβρωθεί τα κουφώματα, η προστασία και η μόνωση που προσφέρουν από τα νερά, την υγρασία, και την εξωτερική θερμοκρασία είναι μειωμένη από την επιθυμητή. Είναι καλύτερο λοιπόν και πιο κερδοφόρο να αντικατασταθούν με καινούργια.

4️⃣ Έλεγχε τακτικά σε τι κατάσταση βρίσκονται τα λάστιχα ή τα βουρτσάκια στεγάνωσης.
Με το πέρασμα των χρόνων, τα λάστιχα και τα βουρτσάκια στα κουφώματα έχουν την τάση να φθείρονται και να μειώνεται η στεγανότητα. Τα βουρτσάκια παύουν να είναι αδιαπέραστα από το νερό, οπότε χρειάζονται αντικατάσταση. Η αντικατάστασή τους προτείνεται συνήθως κάθε 9-10 χρόνια.