Βιτρίνες καταστημάτων

«Μηχανισμός» έλξης και προστασίας

Είναι γεγονός ότι η πρώτη επαφή του εν δυνάμει πελάτη με το κατάστημα, ως οπτικό ερέθισμα, γίνεται μέσω της βιτρίνας. Αποτελούν τη σταθερή πρόσοψη επαγγελματικών χώρων και καταστημάτων και συνδυάζονται με ανοιγόμενες πόρτες , φυσαρμόνικες ή αυτόματες πόρτες με radar.

Επιλέξτε τώρα τον τύπο του υαλοπίνακα που θέλετε να τοποθετήσετε με βάση τα προϊόντα που θέλετε να εκθέσετε ή την χρήση και την ασφάλεια του χώρου σας.

Αντιβανδαλιστικοί υαλοπίνακες

Πρόκειται για σειρά ειδικών υαλοπινάκων με την χρήση των οποίων ικανοποιούνται οι  ανάγκες  ασφάλειας και προστασίας των χώρων στους οποίους για τους γνωστούς λόγους επιβάλλεται ή επιλέγεται η χρήση γυαλιού (Τράπεζες, Δημόσια κτίρια, Μουσεία, Γραφεία  κλπ).

Αντιανακλαστικοί υαλοπίνακες

Οι αντιανακλαστικοί υαλοπίνακες είναι οι καταλληλότεροι, ώστε να αποφεύγονται στο μέγιστο οι ανακλάσεις φωτός και να μπορεί να επιτευχθεί ένα σχεδόν αόρατο αποτέλεσμα. Εφαρμόζεται κυρίως σε είδη κορνιζοποιείας, σε βιτρίνες και προθήκες αντικειμένων υψηλής αξίας, όπως έργα τέχνης και κοσμήματα.

Laminated υαλοπίνακες

Οι πολυστρωματικοί υαλοπίνακες, με ειδική αντί-UV μεμβράνη PVB, οι οποίοι μπορούν να εμποδίσουν την μετάδοση μέχρι και του 99,6% της υπεριώδους ακτινοβολίας. Η υπεριώδης ακτινοβολία, και κυρίως το φάσμα 280-380nm (UVB & UVA), είναι δυνατόν να έχει βλαβερές συνέπειες, όπως ηλιακά εγκαύματα του δέρματος και ξεθώριασμα του χρώματος των αντικειμένων που εκτίθενται στον ήλιο.

H Corfu Glass  αναλαμβάνει την αποξήλωση της παλαιάς βιτρίνας,  την τοποθέτηση των περιμετρικών αλουμινίων και την εγκατάσταση της καινούριας, προσφέροντας ολοκληρωμένη  λύση.